Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με τους παρακάτω τρόπους:

 • Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση με επιβάρυνση 2€ στην παραγγελία σας.
 • Τραπεζική Κατάθεση: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  IBAN: GR7801721810005181074898851
  Δικαιούχος: ΤΖΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Παρακαλούμε να αναφέρετε ως αιτιολογία στο καταθετήριο το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 4 ημερών από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης, σε αντίθετη περίπτωση ακυρώνεται αυτόματα. Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση, στείλτε μας το αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής σας στο e-mail: info@pharmacyaxia.gr, αναγράφοντας τον κωδικό παραγγελίας σας (π.χ. #2021) ως αιτιολογία. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.

 • Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Δέχονται όλοι οι τύποι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard, κλπ.). Η συναλλαγή πραγματοποιείται σε Ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας. Για λόγους ασφαλείας & εμπιστευτικότητας η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.
 • Paypal: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.
 • Πληρωμή κατά τη παραλαβή από το κατάστημα:  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων. Το κατάστημα μας βρίσκεται Ρήγα Φεραίου 95, Κερατσίνι, ΤΚ: 18758

Σας παρακαλούμε να προσέρχεστε για παραλαβή της παραγγελίας σας, αφού πρώτα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο κινητό σας, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

Scroll to Top