Καλως ήρθατε στο

PharmacyAxia

Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Ιδρυτής του online φαρμακείου μας είναι ο Λουκάς Τζανής, φαρμακοποιός με 2 φαρμακεία εν λειτουργία απο το 1989, στην Αμφιάλη στον Πειραιά. Ο Λουκάς τελείωσε τη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών το 1987, και έχει 32 χρόνια εμπειρία στην παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων, με εξειδίκευση στη δερματολογία. Στόχος του ανέκαθεν ήταν η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τον πελάτη, και απο τότε με επιμονή και υπομονή προσπαθεί κάθε μέρα να το φέρει εις πέρας.

Σε μια εποχή που η κλασσική εξυπηρέτηση πελατών γνωρίζει τη τεχνολογία, ο Λουκάς αποφάσισε να ιδρύσει το 2019 το ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου με στόχο την ολοκληρωμένη υπηρεσία προς τον πελάτη.

Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση σε προσφορές αλλά και να σας συμβουλέψουμε μέσω της φόρμας επικινωνίας μας, ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Όσο η επιστήμη περνάει στη νέα γενιά, υπεύθυνη για τη σωστή εξυπηρέτηση για τους καταναλωστές και τους ασθενείς μέσω του website μας είναι η Άννα Τζανή, Φαρμακοποιός MSc, με προπτυχιακές σπουδές στη Φαρμακευτική Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ, στο Drug Discovery and Development. Η Άννα εξειδικεύεται στις νεώτερες τεχνολογίες ανάπτυξης φαρμάκων και στην αξιολόγηση της σχέσης αποτελεσματικότητας:ασφάλειας σκευασμάτων.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Το όνομα «pharmacyaxia» το εμπνευστήκαμε γιατί αξία για εμάς έχει ο άνθρωπος.

Στηρίζοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια με την προτίμησή σας, η δική σας στήριξη έγινε η κινητήριος δύναμη για να επεκτείνουμε την παροχή των υπηρεσιών και παροχών μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να εμπλουτίσουμε τις επιλογές των προϊόντων μας και να κάνουμε την αγοραστική σας εμπειρία ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Παραγγελίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταβάλει κάθε προσπάθεια τα προϊόντα του να είναι όλα άμεσα διαθέσιμα χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα παρακολούθησης αποθεμάτων αποθήκης. Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου κωδικού, το τμήμα παραγγελιών θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας.

Παράδοση από 1-3 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα και για όλες τις παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 14:00 και εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο φαρμακείο. Η πρώτη εργάσιμη θεωρείται η ημέρα αποστολής (δηλ. Η επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας). Για περισσότερες λεπτομέρειες και έξοδα αποστολής επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Αποστολής.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά.

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Δείτε τους όρους στη σελίδα μας Πολιτική Επιστροφών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Χρήσης.

Ναι ισχύουν οι ίδιες τιμές και στο φυσικό μας κατάστημα.

Scroll to Top